Visit Bø Bø Sommarland Beverøya
Hopp til hovedinnholdet

Julebord på Bø Hotell

Vi gleder oss vært år til å kunne invitere bedrifter, foreninger og private lag til et julepyntet hotell med tradisjoner for rikt utvalg av hjemmelaget mat. 

Vår julebordsesong starter fredag 24. november, og vi kan tilby julemat i alle varianter. I helgene har vi vårt tradisjonsrike julebord og i midtuke kan dere få servert juletallerken med dessert og kaffe eller få vår populære varmmatbuffet med julemat, dessert og kaffe. Vi har også mulighet til å servere lunsj med julematinnslag. Vi gjør alt vi kan for å legge til rette for en hyggelig førjulsfeiring hos oss.

SEND FORESPØRSEL HER eller ring 35 06 08 00


Weekend-julebord

Helgene 24. og 25. november, 1. og 2. desember, 8, og 9. desember inviterer vi til våre tradisjonelle weekend-julebord.

Aperitiff ved ankomst

Vi ønsker å gi dere en god start på julebordet, og står derfor klar når dere kommer med en aperitiff i vår hyggelige Lobby Bar. Her kan dere samles før dere går inn å setter dere på festoppdekkede bord.

Julebordbuffet med varme og kalde retter

Våre dyktige kokker setter sammen en stor og innholdsrik julebordbuffet med tradisjonsrike juleretter, varme og kalde. Her er det noe for en hver smak, og det skal ikke være noen grunn til å gå sulten hjem.

Dessertbuffet og kaffe

Men ikke glem å holde av litt plass til riskrem, moltekrem og andre gode desserter. Viktig å avslutte med noe søtt før en fortsetter kvelden med dans og morro.

Peishygge, musikk og dans

Etter en god middag kan dere enten setter dere i vår lobbybar for peishygge eller ta turen ned i Luna barsalong til musikk og dans med DJ Glenn. Han har lang erfaring med julebord og finner den musikken som passer best til enhver anledning. Han spiller hver fredag og lørdag, på alle julebord.

NB! Fredag 1. desember spiller og synger Emil Solli-Tangen sammen med Jan Birger Akerhaugen fra Ni Liv i vår Lobbybar før og etter middag.  

Weekend-julebord pris pr. pers: 645,-

Send oss en forespørsel her!

Ønsker dere å kombinere julebord med faglig innhold? Vi hjelper dere gjerne med å sette sammen en innholdsrik pakke inkludert møtelokaler og julebord.

Julebord i midt-uke

Juletallerken eller varm julemat fra buffet

Hjemmelaget tradisjonsrike juleretter.

Dessert og kaffe

Et utvalg av tradisjonelle juledesserter.

Julebord midt-uke ris pr. pers: 445,-

Send oss en forespørsel her!


Lunsjbuffet med innslag av julemat

Lunsjbord pris pr. pers: 325,-

Send oss en forespørsel her!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.