Visit Bø Bø Sommarland Beverøya
Hopp til hovedinnholdet

Festivaler

Telemarksfestivalen 

10. - 12. august 2018

Telemarksfestivalen er en internasjonal folkemusikkfestival som blir arrangert i Bø tre dager hver sommer. Festivalen ble arrangert første gang i 1990 og har blitt arrangert hvert år siden. Norsk folkemusikk er det som er basis, men det har også vært en viss andel utenlandske artister på programmet.

Notodden Bluesfestival

2. - 5. august 2018

Notodden Bluesfestival er den største rene bluesfestivalen i Skandinavia og ble arrangert første gang i 1988. Festivalen presenterer internasjonale, nasjonale og lokale utøvere og tilbyr mange opplevelser i tilknytning til musikken. Bluescruise, konserter både ute og inne, jam-sessions og barnas bluesfestival er noe av det du kan oppleve. Det settes opp egne Bluesbusser mellom Bø og Notodden, så man kan enkelt komme seg frem og tilbake.

Kartfestivalen

23. - 25. august 2018

Kartfestivalen er en pop-/rockfestival. Festivalen ble første gang arrangert i 2005 og finner sted på Gvarv, kun 10 minutter unna Bø Hotell. Festivalen var verdens første heløkologiske musikkfestival, dvs. at all mat og drikke er økologisk. Hovedområdet er i naturskjønne Farstadparken helt ned til Gvarvelva i Gvarv sentrum.

Countryestivalen i Seljord

25. - 29. juli 2018

Nordens største countryfestival med 25-30 tusen besøkende siste helgen i juli, kun en halvtime unna Bø. Her kan du oppleve store countryartister fra både inn- og utland. Artister som Brad Paisley, Carlene Carter og Bobby Bare har tidligere spilt på festivalen.

Seljordfestivalen

4. - 8. juli 2018

Dansebandfestivalen ble arrangert første gang i 2001 og har tusenvis av besøkende hvert år. Det spilles 12 timer nonstop musikk hver dag fra 3 scener i tillegg til flere andre aktiviteter og opplevelser man kan være med på.

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.