Visit Bø Bø Sommarland Beverøya
Hopp til hovedinnholdet

Lifjell Sol

Leiligheter, selvhusholdning, i rolige omgivelser. Kun sommerutleie. 

Leiligheter av moderne standard. Fra 4 til 7 sengeplasser.

BOOK HER!

Selvhusholdning. Innsjekk/utsjekk på Bø Hotell i Bø sentrum. Minimum 2 døgn. Ingen måltider inkludert. Sengetøy og håndklær ikke inkludert. Utvask er ikke inkludert.

Lifjell Sol ligge 5 min. med bil unna Bø Sommerland. 10 min unna Bø sentrum og Bø Hotell. Lifjell Sol ligger på en bakketopp, 400 meter over havet. Her tilbys gratis Wi-Fi, moderne leiligheter med utstyrt kjøkken.Alle leilighetene på Lifjell Sol er individuelt innredet og har sittehjørne og flatskjerm-TV. Kjøkkenutstyr som komfyr, kjøleskap og oppvaskmaskin tilbys også. Alle leilighetene har møblert terrasse eller balkong med utsikt.Tilgang til grillfasiliteter.Leilighetene har eget bad med badekar eller dusj og vaskemaskin.

Sengetøy og håndklær er ikke inkludert men kan leies til 135 kr per person. Ønske om dette må oppgis ved bestilling. Utvask kan også bestilles, det koster 800 kr. Gratis parkering. Bø Jernbanestasjon ligger 9 km unna. Som gjest på Lifjell Sol har du tilgang til alle fasiliteter på Bø Hotell. Her finner du blant annet en restaurant, to utendørsbasseng, minigolfbane og lekeapparater. Møbler og romløsning vil variere fra leilighet til leilighet men alle har samme høye standard.

Studerer eller arbeider du på Høgskolen?

Bø Hotell har gode rabattavtaler med Høgskolen i Sørøst-norge.

Ta kontakt på post@bohotell.no eller ring 35 06 08 00 for priser og booking. 

Planlegger du et møte, kurs eller en konferanse?

Kontakt oss i dag!

Developed by Aplia - Powered by eZ Publish and tellUsPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.